honlap.pro

Használj te is a Honlap.pro-hoz hasonló, egyszerű honlapokat!
by Virtuition

Egyedi megjelenés – slider-képekkel
Tetszetős külső: színvonalas megjelenést biztosítunk honlapodnak.

Válassz a kész kezdő grafikákból: egy modern honlapot kap minden lényeges funkciójával. Ha saját elképzeléseidet szeretné megvalósítani honlapodon, kérjed segítségünket vagy egyedi grafikai fejlesztésünket: webdesignereink és programozóink igényeidhez mérten alakítják ki honlapod megjelenését.

Fotóalbum – korlátlan mennyiségű képet helyezhetsz el akár több fényképalbumban is. Az egyes albumok / képek megjelenésének számát és sorrendjét is beállíthatod magadnak.

Hírek / Események – híreket és eseményeket helyezhetsz el egyszerű honlapodon, akár naponta többször is. Megadhatod azt is, hogy hány aktuális hír jelenjen meg az oldalakon. A hírek egységes méretű felületen jelenhetnek meg, ezzel jól áttekinthetően tudod tájékoztatni weboldalaid látogatóit. Hirdessél meg látogatóinak olyan eseményeket, amelyeket fontosnak tartasz, így naprakészen tájékoztathatod partnereit az aktuális rendezvények időpontjairól és helyszíneiről, ugyanitt kihelyezhetsz facebook-os esemény-oldaladra mutató linkeket is.

Videók beágyazása – a szerkesztőfelületen keresztül (szövegszerkesztő ablakokban) YouTube, Vimeo és más online videókat lehet könnyedén beágyazni a honlapba. A látogatók csak rákattintanak és már nézhetik is a videó-bejátszásokat anélkül, hogy emiatt el kellene hagyniuk honlapodat. Így, a beágyazható iFrame kódok segítségével akár komplett videó-gyűjteményeket is megjeleníthetsz saját honlapodon.

Menürendszerek: Felső kétszintű – Alsó – többszintű menüsor – a felső menüsorba kétszintű menük helyezhetők el. Alsó menük – a kevésbé látványos, de mégis fontos tartalmak (pl. jogi részek) számára kitűnő hely a lábléc menüsora.

Kész tartalom, tartalom feltöltés – igény szerint céges vagy más tevékenységeihez igazított kész szöveggel és az adott szakmához kapcsolódó képekkel töltjük fel honlapod, így neked már nem kell azon gondolkodnod, hogy mit hová helyezzél el. Honlapjod perceken belül használható lesz,  már csak finomítgania kell a részleteken, keríteni egy jó domain nevet (mi ebben is segítünk). Elég, ha csak átírod vagy kiegészíted a már bent lévő tartalmakat, esetleg saját készítésű fényképekkel illusztrálod a szövegeket. A folyamatos szerkesztésben is segítünk.

Közösséghez közelFacebook, Twitter, stb. – saját weboldalad (vagy annak egyes oldalait) megoszthatod ismerőseiddel (pl. a Facebook-on). Ezzel közösségi portálokon is lehet termékeket / szolgáltatásokat népszerűsíteni, mindezt úgy, hogy közösségi portáloktól független, egyedi arculatod megtarthatod, nem kell a közösségi portálhoz igazodnod vele.

Widgetek és HTML-alkalmazások – honlapodat úgy alakítottuk ki, hogy fogadni tudjon és  könnyedén beilleszthessél számos ingyenes vagy előfizetéshez kötődő, mindenesetre hasznos vagy éppen szórakoztató, látogatókat csábító html-alapú alkalmazást, legyen az akár egy online megszerkesztett html-alapú táblázat, egy Facebook-hoz kapcsolódó szolgáltatás, tőzsdei hírfolyam, valutaárfolyamok, időjárásjelentés vagy akár egy beépített számológép, világóra, naptár, határidő-visszaszámláló-eszköz, online játék vagy akár egy sima lájkoló gomb. A lehetőségek tárháza gyakorlatilag végtelen.

RSS hírfolyamok – új honlapod szerkeszthető felületein bárhol elhelyezhetsz – a felület méretéhez illeszkedő – RSS hírfolyam kódokat (java script, php). Honlapodat ezzel a funkcióval akár kedvelt hírforrássá is alakíthatod, elegendő akár csak arra gondolnod, mennyire előnyös lehet a céged számára, ha honlapodon egy adott szakterülethez kapcsolódó friss hírek azonnal megtekinthetőek, frissítésükről nem neked, hanem a hír közlőjének kell gondoskodnia, ezalatt pedig biztos lehetsz abban, hogy weboldalad látogatói naprakész, pontos információt találnak honlapodon.

Többnyelvű weboldalak – nyelvi modul – honlap.pro egyszerű honlapjai alkalmasak arra is, hogy akár több nyelvűre alakítsuk őket különösebb fejlesztések nélkül. A többnyelvű lehetőséggel így akár fogadhatod  Európa összes hivatalos nyelvét beszélő látogatóit honlapodra, de külön igényelheted tőlünk további (egzotikusabb) nyelvek használatát is. Az angol, német és orosz nyelvű tartalmak fordításában, szerkesztésében is tudunk segíteni! A nyelvesítésnek kisebb extra díja van, de igyekszünk ezt a díjat is alacsonyan tartani.

Kapcsolat – e-mailes üzenet fogadás – fogadjál e-maileket honlapod látogatóitól anélkül, hogy közvetlenül meg kellene adnod e-mail címedet a honlapon. Többnyelvű honlap esetében akár több e-mail címre is fogadhatóak a megkeresések, így akár közvetlenül a nyelvi szakértődhöz (fordítóhoz) is irányíthatod az érkező megkereséseket. Az online e-mail küldőn keresztül érkező leveleket postafiókodban fogod megkapni. De ha ez így kevés, lehetőség van tetszőleges tartalommal feltölthető online kérdőív / ajánlatkérő form kialakítására is, ezügyben érdeklődjél külön ügyfélszolgálatunkon.

Használj te is a Honlap.pro-hoz hasonló, egyszerű honlapokat!
by Virtuition